El Vendrell, 5 de juny de 2020

Durant les darreres setmanes la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha estat preparant el Complex Esportiu Municipal Camp d’Esports (CEM Camp d’Esports) per reobrir el proper dia 8 de juny, complint amb tots els requisits marcats per les autoritats sanitàries i garantir que treballadors i abonats puguin fer l’activitat d’una forma segura i agradable. La tornada es farà de forma esglaonada i es comença per aquest equipament per l’amplitud dels espais i pels circuits d’accessos diferenciats que disposa.

Del 8 al 14 de juny, el CEM Camp d’Esports obrirà al públic de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h, de dilluns a divendres, i de 10 h a 13 h, el cap de setmana. Durant aquesta setmana els abonats podran visitar la instal·lació per poder veure in situ les mesures de seguretat que s’han implementat en els diferents espais, així com poder rebre les explicacions pertinents de la web que s’ha dissenyat per tal que els usuaris puguin realitzar les reserves de forma on-line. 

A partir del 15 de juny els abonats podran gaudir de les 72 activitats a la setmana, a més de la sala de fitness i cardio, i de la piscina. La reserva de les activitats, sala de fitness i piscina s’haurà de realitzar per la web amb una antelació màxima de 72 h hores. A partir d’aquesta data, l’horari de la instal·lació serà l’habitual: de dilluns a divendres, de 6:30 h fins a les 22 h; els dissabtes, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i els diumenges, de 10 h a 14 h.

La senyalització repartida per tota la instal·lació amb comunicacions clares permetrà que els abonats es puguin moure amb seguretat per la instal·lació i garantir la seguretat de distància entre vles persones. Així mateix, s’han incrementat els protocols de neteja  i s’han instal·lat estacions de neteja a nombrosos punts per tal de poder netejar el material i les màquines abans i després de l’entrenament.

A la sala de fitness es faran torns de 90 minuts d’entrenament, amb una capacitat de 20 persones en cada franja horària. Els tècnics de sala seran els encarregats d’adaptar l’entrenament a l’estat físic  actual dels abonats i ajudar-los a recuperar la  forma física i assolir els objectius que es plantegin  a curt, mig i llarg termini.

Les activitats dirigides es desenvoluparan en 3 grans espais per garantir la  seguretat. El ciclo-indoor, s’ha traslladat al Pavelló Municipal on s’ha creat una espaiosa sala amb una capacitat de 20 abonats, en fase 3, i que s’anirà incrementant fins a 35 d’acord amb les indicacions que marquin les autoritats sanitàries per la nova normalitat. Es disposarà d’un espai de 7 metres quadrats per cadascun dels usuaris que donarà llibertat de moviment i total seguretat. Abans i després de l’activitat s’hauran de netejar les bicis per garantir la pròpia seguretat i la de la resta d’usuaris. La resta d’activitats es desenvoluparan entre la sala 1 i la sala 2, en les quals també es disposarà d’amplis espais delimitats per cadascun dels usuaris.

Pel que fa a la piscina, es podrà accedir a partir del dia 15 de juny i es disposarà de 60 minuts d’entrenament que s’ hauran de reservar prèviament.

S’anirà adaptant l’oferta segons la demanda dels abonats amb l’objectiu de garantir la pràctica esportiva de forma segura.

La regidora d’Instal·lacions Esportives, Mar Negro, ha explicat que “som conscients que es tracta d’una situació nova per a tots i, per tant, l’èxit dependrà de la capacitat d’adaptació de tothom a la nova realitat”. En aquest sentit, Mar Negro, convida als abonats a traslladar les inquietuds i suggeriments al personal de les instal·lacions per tal de poder valorar la possibilitat de satisfer les necessitats que sorgeixin.

Els aforaments, que s’han realitzat en base al document aprovat pel Comité tècnic del Pla PROCICAT del 2 de juny, són els següents:

-SALA FITNESS I CARDIO, 20 persones

-PISCINA, 20 persones

-SALA CICLO-INDOOR 20 persones

-SALA 1, 12 persones

-SALA 2, 12 PERSONES

A més, el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell obrirà el 8 de juny per a la pràctica de pàdel i tennis.©2019 Ajuntament del Vendrell