El Vendrell, 2 de juny de 2020

Des de la Regidoria de Cultura, tot i la situació d’emergència sanitària, se segueix treballant amb la voluntat de mantenir viu l’esperit d’El Vendrell. Capital de la Cultura Catalana 2020. L’objectiu no és un altre que seguir promovent el nostre llegat, el patrimoni i la cultura, malgrat les restriccions que s’han imposat d’ençà de la declaració de l’Estat d’Alarma.
Precisament, dins el projecte #LaCapitalACasa, la Regidoria de Cultura ha preparat uns packs composats per targetes culturals, retallables, origamis, plastilina i mandales, que la Policia local i Protecció Civil han entregat aquesta setmana a la Residència La Muntanyeta i a la Llar Santa Anna. L’objectiu és apropar la cultura als avis i àvies d’aquests equipaments, perquè ells puguin fer-se també partícips del projecte d’El Vendrell 2020.
A més, està estudiat com les activitats d’expressió plàstica ajuden a l’estimulació cognitiva de les persones grans, activant mecanismes tant físics, com psicològics, emocionals i mentals.
En paraules de la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, “aquest petit gest és una mostra més de l’estima que sentim pels avis i àvies del Vendrell. Persones que són baluards de la memòria de la nostra vila i tot un exemple de la cultura de l’esforç. Són per nosaltres un gran exemple”.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell