El Vendrell, 19 de maig de 2020

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell i els Administradors i Administradores de Santa Anna segueixen treballant en l’elaboració del programa de la Festa Major 2020, que s’adaptarà a les circumstàncies excepcionals del moment actual.

La pandèmia del COVID 19 obliga a imaginar una Festa Major diferent i que s’adapti estrictament a les mesures que indiquin les autoritats sanitàries.

En aquest context serà més necessari que mai que Regidoria, Administradors i Administradores i entitats i associacions del municipi treballin colze a colze per poder garantir una Festa Major 2020 que s’adapti a la situació actual.

Cal remarcar que tot allò que es faci es realitzarà tenint en compte les indicacions de les autoritats sanitàries del país per garantir la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes del municipi.

La cultura esdevé, avui més que mai, un bé de primera necessitat, i això es vol demostrar amb la decisió de mantenir, ajustada a les circumstàncies, la Festa Major 2020.©2019 Ajuntament del Vendrell