ViverAhir al migdia, el regidor d'Ocupació, Joan M. Diu, va lliurar les claus a quatre noves firmes que s'instal·laran al Viver d'Empreses de L'EINA Espai Empresarial i va signar la renovació del contracte a dues que ja hi eren.

Com ha recordat el regidor, “el Viver té com a objectiu facilitar les condicions d'arrencada i consolidació de nous projectes empresarials a través de l'oferta d'un espai físic adequat a les necessitats de les petites empreses”. A més, el Viver també ofereix serveis físics a les firmes nouvingudes, per ajudar-les en el procés del seu establiment definitiu.

A principi de 2010, el Viver d’Empreses de L’EINA Espai Empresarial acollirà quatre nous negocis: Maquipart, Vendalia, Datum Gabinet Tècnic, SL i Acasa.

 

Els tres primers han contractat el servei de cessió d’espai, és a dir, podran fer ús del despatx de manera permanent, i el darrer ha optat pel servei de domiciliació empresarial, que implica l’ús compartit d’un despatx tan sols durant unes hores al mes. Tant en una modalitat com en l’altra, també podran fer ús de la resta d’espais, com la sala de reunions, les aules de formació o l'espai de conferències, entre altres.

 

D’altra banda, també cal esmentar que dues de les empreses que ja estan instal·lades en un despatx del Viver d’Empreses han renovat un any més el seu contracte de cessió d’espais.

Durant l’any 2008 han passat set negocis al Viver de l'Espai Empresarial, amb diferents perfils d'activitat econòmica, bàsicament provinent de l'àmbit de les TIC i els serveis empresarials. Amb les quatre firmes de nova incorporació, el 2010 el Viver arrencarà, doncs, amb deu empreses a les seves instal·lacions.©2019 Ajuntament del Vendrell