El Vendrell, 21 de febrer de 2020

Ahir, a les 19:30 h, es va iniciar un dispositiu conjunt de Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell per fer control d’estrangeria, detecció de tinença i consum d'estupefaents, i inspeccions de treball i de policia administrativa a diversos establiments del municipi, que es va allargar fins a les 22 h.

A la plaça de Ca l'Escori, es van identificar diferents persones i el Cos Nacional de Policia va fer una detenció per estrangeria. Posteriorment, es va fer una inspecció en un local de la carretera de Valls, on el Cos Nacional de Policia va realitzar una altra detenció per estrangeria. Les dues persones detingudes van ser traslladades a Tarragona.

A l’operatiu també es va aixecar acta de diverses infraccions administratives als locals on es van fer les inspeccions. Pel que fa a la tinença i consum d’estupefaents, no es va detectar cap infracció.


Es denuncia una venda ambulant de peix no autoritzada

Durant aquest operació policial, es va detectar que hi havia dos homes al camí dels Molins que venien peix fresc que duien en galledes. Es va procedir a la seva identificació i van ser denunciats per venda ambulant no autoritzada.



©2019 Ajuntament del Vendrell