El Vendrell, 11 de febrer de 2020

La X Cursa Social Baix Penedès tanca la inscripció amb la participació màxima de 200 ciclistes.
El proper diumenge 16 de febrer, a partir de les 10 del matí, a l’avinguda de Jaume Carner, tindrà lloc la sortida neutralitzada de la X Cursa Social del Baix Penedès, organitzada per la Penya Ciclista del Baix Penedès amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell.
A la presentació, que ha tingut lloc avui al matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, el director de la cursa, José Rodríguez, ha explicat que el recorregut és de 77 quilòmetres, que la sortida oficial es produirà a la carretera de Valls, a l’altura de la benzinera del Polígon La Cometa, i que hi haurà un premi de meta volant a la Bisbal del Penedès. Les inscripcions ja s’han tancat amb la participació màxima de 200 ciclistes.
D’altra banda, Josep Lluís Fernández, tresorer de l’entitat organitzadora, ha destacat que en aquesta edició es comptarà amb la participació d’infants de la recentment creada Escola de Ciclisme del Baix Penedès, que encapçalaran la cursa en el seu recorregut neutralitzat. Tot seguit, es dirigiran cap a la Rambla on hi haurà preparades tot un seguit d’activitats mentre s’espera l’arrribada de la cursa.
El regidor d’Esports, Rubén Gràcia, convida a tothom a gaudir d’un bon diumenge de ciclisme.

Cartell



©2019 Ajuntament del Vendrell