El Vendrell, 4 de febrer de 2020

L’Ajuntament del Vendrell vol organitzar una jornada reivindicativa el proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones, i alhora el màxim de participativa possible. Per això convida a les associacions, entitats i ciutadania a aportar les seves idees i suggeriments per tancar el programa d’actes de la jornada.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ s’organitzarà una reunió oberta el proper dilluns 10 de febrer, a les 19h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell. Allí s’exposarà les propostes de l’Ajuntament i tothom que hi assisteixi podrà contribuir aportant idees per completar-les i enriquir-les.

En paraules del regidor de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, “el què volem és que el 8 de març sigui una jornada de reivindicació, per la igualtat d’homes i dones, també festiva i treballar-ne l’organització conjuntament amb entitats i ciutadania per fer-la més inclusiva i oberta”.©2019 Ajuntament del Vendrell