El proper dimecres 18 de desembre començarà el període d’inscripció dels cursos de formació que es realitzaran al Centre cívic L’Estació entre el gener i l’abril del 2020. Les inscripcions es podran fer fins el 10 de gener en horari de 9 a 14h i de 17 a 21h, al mateix equipament.

L’oferta formativa inclou cursos d’anglès de diferents nivells (elementary, pre intermediate i intermediate), cursos de guitarra (iniciació a la guitarra i perfeccionament), un taller de dibuix i pintura centrat en el retrat i també un taller de cuina a càrrec de Silvia Duattis.

Els cursos d’anglès i els de guitarra tenen un preu de 55 € el trimestre. De la seva banda, el taller de dibuix i pintura té un cost de 72 € el trimestre, mentre que al taller de cuina, el cost dels ingredients es repartirà entre els assistents.

Tots els cursos de formació estan adreçats a partir de 1r d’ESO. Per a joves de fins a 25 anys hi haurà un descompte del 25% en tots els cursos. Les places són limitades.©2019 Ajuntament del Vendrell