09 18 rp temporada tardor 02 webLa guia d’espectacles culturals “Temporada” ja ha sortit al carrer amb la programació per a l’últim trimestre de l’any. Aquesta segueix la línia que les anteriors edicions: un ventall d’espectacles de qualitat, eclèctic, i que permetin diversificar i ampliar, encara més, el públic que hi assisteix. Així, novament es succeiran al Vendrell els concerts de música clàssica, música jazz, tradicional, teatre familiar, teatre de gran format, exposicions...

 

Com ja és habitual, les propostes del Temporada es repartiran fonamentalment entre l'Auditori del Tívoli, l'Auditori Pau Casals i el Teatre Àngel Guimerà, tot i que també s’hi sumen altres espais on entitats col·laboradores també duen a terme les seves activitats, com l’Orgue de l’Església, l’Associació Musical Pau Casals, el Museu Deu i les sales d’exposicions, entre altres.

 

L’apartat musical de la programació començarà amb Commicerto, el diumenge 6 d’octubre, a l’Auditori Pau Casals, un espectacle per a tots els públics en què Joel Díaz (pianista) i Adrià Mas (actor i cantant) ens aproparan al món de la música clàssica en clau d’humor. El divendres 11 d’octubre, l’Auditori del Tívoli acollirà el tradicional concert de Música de Gralles, que enguany estarà dedicat a Josep Mañé i Torrents. Dins del programa del Mes Pau Casals, organitzat per l’Associació Musical Pau Casals, el dissabte 26 d’octubre, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc el concert Diàleg entre Casals i Bach a càrrec del pianista Ricard Rovirosa. El jazz també tindrà el seu espai el 2 de novembre, a l’Auditori Pau Casals, amb Tak! & Original Jazz Orquestra. El dissabte 9 de novembre, l’Auditori Pau Casals acollirà el concert e Joan Reig, bateria d’Els Pets, que estarà acompanyat pels vendrellencs Pemi Rovirosa (guitarra) i Jimmy Piñol (bateria). Pel al públic familiar, el diumenge 17 de novembre, a l’Auditori Pau Casals, s’ha programat el concert Gollipar, l’extraterrestre amb l’actor Toni Viñals i el Quartet de corda Camerata XXI. Camerata XXI, en el seu format d’orquestra, també estarà present, al mateix espai, el diumenge 1 de desembre amb el concert I Love Piano. L’Auditori del Tívoli serà l’espai on la música de cobla serà la protagonista amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona que estarà acompanyada pel violoncel·lista Daniel Claret. I el diumenge 24 de novembre, a l’Auditori Pau Casals, se celebrarà el tradicional Concert de Santa Cecília.

El teatre serà l’altra gran aposta cultural de la tardor, amb obres per a tots els públics. La programació en aquest àmbit començarà amb la celebració dels 10 anys del TÀG (Teatre Àngel Guimerà), que se celebrarà el dissabte 28 de setembre, a les 20:30 h, amb una adaptació de Terra Baixa explicada per la Nuri interpretada pel Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Abans de començar l’obra, a partir de les 19 h, el hall del TÀG acollirà un concert a càrrec de The Beatles Jazz Project obert a tothom. Un cop feta la celebració del seu desè aniversari, el dissabte 5 d’octubre, a l’escenari del TÀG es representarà l’obra L’ahbitació del costat (The vibrator play), una producció de La Brutal i La Villarroel amb molt d’èxit de públic. El diumenge 20 d’octubre serà el torn d’una obra de William Shakespeare, El Rey Lear. Per a un públic familiar, el diumenge 27 d’octubre, The Penguins / Reggae per Xics presentaran el seu quart disc. El divendres 8 de novembre, serà el torn de l’obra El Futur, una producció del TNC i Teatres en Xarxa adreçada a un públic juvenil. Una altra proposta familiar és el musical Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, que tindrà loc el diumenge 10 de novembre. Un altra obra de gran èxit de públic que es podrà veure al TÀG, el dissabte 16 de novembre, és La Tendresa, produïda per Dagoll Dagom i T de Teatre. El divendres 22 de novembre, el públic compartirà escenari amb l’actriu Lara Salvador en l’obra Els dies mentits, que parla de tabús sobre sexologia. Amb el suport de teatres de la demarcació de Tarragona, la Sala Trono ha produït Vaselina, que es podrà veure al Vendrell el dissabte 30 de novembre. I el 14 de desembre, la companyia comarcal Grup de Teatre del Centre interpretarà l’obra El temps i el Conway.

La programació del Temporada també inclou les exposicions que es podran veure al Vendrell fins al desembre, entre elles la dels seleccionats de la X Biennal Internacional de Ceràmica; el programa de l'Orgue del Vendrell, que continua posant en valor aquest instrument i que continua donant visibilitat al músic Benvingut Socias, i el del Mes Pau Casals.

Les entrades pels espectacles es podran comprar a través del web www.temporada.cat i a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24) a partir del divendres 20 de setembre. També es podran adquirir a taquilla (una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).

Tota la informació i programació es pot consultar a www.temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell