08 26 Ple webAl Ple extraordinari de l’Ajuntament del Vendrell celebrat avui a la tarda s’ha pres coneixement de la renúncia al càrrec de regidor presentada per Severiano Matamoros Galban.

 

En data de divendres 2 d’agost de 2019, Severiano Matamoros Galban, del grup municipal Agrupació Veïnal de les Platges (AVP), va presentar al Registre General de l’Ajuntament del Vendrell la renúncia al seu càrrec de regidor per motius personals.

 

L’alcalde, Kenneth Martínez, i els regidors i regidores del govern municipal li agraeixen el seu compromís amb el Vendrell, i els nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, i la seva predisposició en la governabilitat del Consistori.

Se sol·licitarà a la Junta Electoral Central que sigui expedida la credencial acreditativa de la condició d’electe a favor de la persona que ocupava la següent posició en la llista electoral de l’AVP, Bárbara María Peris.

El ple ha tingut les absències dels regidors Alfons Herrera (PSC), Josep Mañé (Som Poble – ERC) i Marc Robert (Som Poble – ERC).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell