07 29 rp torneig salva ribas 02 webEl cap de setmana del 3 i 4 d’agost, el camp Josep Bové del CE Vendrell acollirà el 19è Torneig “in memoriam” Salva Ribas.

 

El passat dilluns 29 de juliol es va presentar en una roda de premsa a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, que va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez; el regidor d’Esports, Rubén Gràcia; el pare de Salva Ribas i membre de la junta de l’AE "in memoriam" Salva Ribas; els membres de l’entitat Antonio Nicolás i Jero Merino, i el president de la Penya Blaugrana de Coma-ruga, Josep Maldonado.

 

En concret, el dissabte 3 d’agost, es jugaran els partits de categoria Juvenil següents: a les 17 h, CF Damm-CF Vilafranca, i a les 19 h, el RCD Espanyol-CFB Marc Bartra. El diumenge 4 d’agost, a les 17h, es farà el partit per al 3r i 4t lloc de la classificació i, a les 19 h, es jugarà la final.

El diumenge, quan finalitzi el primer partit, tindrà lloc el minut de silenci en memòria de Salva Ribas; una breu actuació d’un/a alumne/a de l’EMMPAC que interpretarà “El cant dels ocells” i una actuació dels castellers Els Bous de la Bisbal. També es farà un servei d’honor i a la roda de premsa de presentació es va anunciar que enguany el faria Josep Maldonado.

Any rere any, aquest Torneig en record del jove futbolista de la Bisbal del Penedès, mort en accident fa 19 anys, i que havia jugat en equips com el Vendrell, l’Espanyol i la Damm, s’ha anat consolidant ja com un referent a la comarca i a tota Catalunya.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va agrair la col·laboració de les empreses, entitats i persones que col·laboren per fer possible aquest torneig en memòria de Salva Ribas; va destacar la participació d’equips de categoria Juvenil de clubs importants a l’inici de la pretemporada, i va desitjar que sigui tot un èxit.

L’entrada al Torneig és gratuïta. 

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell