07 31 exposició ENFOCAwUna trentena de fotografies del col·lectiu Enfoca del Baix Penedès es poden veure a la primera planta del Centre cívic fins el proper 6 de setembre. Aquesta entitat amb seu a Calafell va ser creada l’any 2009 i actualment està integrada per gairebé 90 membres de diferents punts de la comarca del Baix Penedès, amb una forta presència de Calafell i el Vendrell.

La mostra sencera, que ja s’ha exposat a Calafell, consta de 65 imatges i properament visitarà també altres localitats com l’Arboç i Llorenç. A l’exposició del Vendrell, però, per raó d’espai només es poden veure la meitat de les seves obres. Les fotos ens mostren racons del Baix Penedès que moltes vegades ens passen desapercebuts als nostres ulls. Algunes imatges agafen dimensions fora del que la realitat ens té acostumats, com el pont de les Madrigueres o una vista general des d’una església romànica del Montmell.

L’horari de visita és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Al mes de setembre també es podrà visitar a les tardes, de 15 a 21 hores.



©2019 Ajuntament del Vendrell