El proper dimecres 10 d'abril, a les 15.15 h, a l'Escola Pla de Mar, la comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn amb la col·laboració d’Isabel Serisier del centre CEMTA han organitzat una xerrada amb el títol "Com fomentar l'emprenedoria, la innovació i la creativitat dels nostres fills/es". Es donaran idees per ensenyar als fills/es a tenir una actitud emprenedora, innovadora i creativa des de ben petits i que la curiositat, la motivació i les ganes d'aprendre i de crear estiguin presents sempre a les seves vides.

L'Escola de Mares i Pares "L'ofici de ser pares" és un programa que forma part del Pla Educatiu d'Entorn, aquest és un projecte de col·laboració entre l'Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l'èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

El programa continuarà fins a finals del mes de maig. Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom (famílies, educadors, etc.), i no cal inscripció prèvia.



©2019 Ajuntament del Vendrell