El Butlletí Oficial de l’Estat del dia 5 de març, publica el Reial Decret 129/2019 de convocatòria d’eleccions a Corts Generals el dia 28 d’abril de 2019 i, d’acord amb el que disposa l’article 39.2 de la Llei Orgànica del règim electoral general, s’exposa al públic el cens electoral vigent durant els dies de l’11 al 18 de març, a efectes informatius i de possibles reclamacions.

 

Així mateix i a les mateixes dates, es podrà presentar sol·licitud d’exclusió o inclusió a les còpies del Cens Electoral (art. 39.3 de la Llei Orgànica del règim electoral general) que s’entreguen als responsables de les candidatures per a realitzar enviaments postals de propaganda electoral. Aquesta opció serà permanent fins sol·licitud en sentit contrari.

 

L’Ajuntament del Vendrell posa a disposició dels ciutadans un servei informàtic i personalitzat de consulta al Cens Electoral vigent, a les següents oficines municipals i horaris.

* Oficina del SAC de la plaça Vella número 1:
Dilluns i dimecres de 8h a 14,45h. i de 17h a 19h
Dimarts, dijous i divendres de 8h a 14,45h
dissabtes de 10h a 13’15h.

* Oficina del SAC de l’avinguda de la Generalitat número 32: de dilluns a divendres
de 8h a 14,45 h.

* Oficina d’Empadronament Municipal a l'avinguda Catalunya, 1: matins de dilluns a
divendres de 9h a 14,30 h. i les tardes dels dilluns de 17h a 19h.

Per fer la consulta, cal presentar original d’algun dels següents documents: DNI, Permís de conduir o Passaport amb fotografia.

També es podrà consultar la inclusió al Cens a la pàgina web de l'Ajuntament www.elvendrell.cat i a la de l’INE https://sede.ine.gob.es/.

Les sol·licituds d’inclusió/exclusió es poden tramitar a l’Ajuntament, Consolat, Delegació Provincial de l’Oficina del Cens electoral o per internet, com a tràmit de la seu electrònica de l’INE amb certificat electrònic, a l’adreça https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos.

 

Canvi de col·legi electoral

D'altra banda, s'informa que els electors del sector III-9, que anaven a l'AUDITORI PAU CASALS, hauran d'anar a votar a VIL·LA CASALS MUSEU PAU CASALS.©2019 Ajuntament del Vendrell