11 30 Escut pels ValentswLa Policia Municipal del Vendrell ha venut ja els 500 escuts solidaris amb la campanya #pelsvalents per recaptar fons per a la construcció del centre oncològic pediàtric de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Així doncs, aquesta setmana s’ha fet l’ingrés dels 2.000 euros recaptats per a aquesta iniciativa.

Els escuts solidaris es podien adquirir a la caserna del Vendrell realitzant donatiu de 4€ i també a l’estand que la Policia local va tenir durant la passada Fira de Santa Teresa.

Valorant la bona acceptació de la iniciativa, des de la Policia Municipal ja s’ha fet l’encàrrec de 500 escuts més per posar-los a la venda i continuar contribuint en aquesta bona causa.

L’objectiu final és que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona sigui un centre per a vèncer el càncer infantil, accessible a nens de tot el món. Serà el més gran d’Europa i un dels més importants del món. Comptarà amb 8.400 m2 que li permetran atendre 400 nous pacients.©2019 Ajuntament del Vendrell