L’Ajuntament del Vendrell contracta sis joves dins del programa de Garantia Juvenil

10 30 Garantia juvenilwL’Ajuntament del Vendrell ha contractat en pràctiques sis joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de nois i noies que han finalitzat el estudis de Grau, menors de 30 anys i que estaven a l’atur.
Els sis contractes són subvencionats amb fons europeus, tenen una durada de sis mesos i són per a tasques tècniques de suport en diferents àrees de l'Ajuntament, com són Persones i Coneixement, Medi Ambient, Habitatge, Participació Ciutadana i l’EINA.

El projecte de Garantia Juvenil està subvencionat per la Unió Europea, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i compta amb el suport del Servei Púbic d’Ocupació de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que des de fa una anys, a causa de la crisi, els plans d'ocupació només se centraven en el col·lectius amb més dificultats econòmiques i es cercava la reinserció laboral. En canvi, ara, amb aquests contractes de Garantia Juvenil s’han pogut seleccionar entre els millors expedients acadèmics i currículums sobre els joves que es van presentar a la convocatòria.

Els joves contractats han agraït l’oportunitat de poder adquirir experiència i fer currículum professional, ja que és un requisit imprescindible perquè la seva incorporació al món laboral sigui de forma estable i duradora en el temps.©2019 Ajuntament del Vendrell