07 04 Policia estiu6wCom cada estiu, amb motiu de l’increment de la població i de la seva concentració als nuclis de les platges, la Policia Municipal ha reforçat el servei amb 10 agents més que, fins a mitjans de setembre, faran tasques assistencials, d’informació, de detecció d’incidències o de regulació del trànsit, entre d’altres.

El regidor de Governació, Rafel Gosalvez, ha valorat positivament que enguany el reforç d’agents arribi a la desena, essent dos més que a la temporada d’estiu anterior. Gosalvez puntualitza que progressivament s’intentarà anar augmentant el nombre de reforços d’estiu, que havia estat més alt abans dels anys de crisi econòmica.


D’aquests 10 agents, 8 faran les tasques principalment al passeig marítim i a la sorra, en torns de matí i tarda, i de tarda-nit, mentre que els altres dos patrullaran en moto, tant als barris marítims com al nucli del Vendrell.

A banda d’aquests agents, en les properes setmanes, i un cop enllestida la tramitació administrativa, a les tardes s’incorporarà un servei de vigilància privada al passeig, que té com a objectiu principal ajudar a reforçar la tasca de la Policia local pel què fa a la vigilància i prevenció del top manta. Sobre aquest tema, l’Inspector en Cap de la Policia local, Jordi Altarriba, ha explicat que els dispositius i controls contra la venda il·legal s’estan duent a terme conjuntament amb els Mossos d’Esquadra des del passat mes de març. Fruït d’aquest treball, segons l’Inspector, actualment la presència de manters està força controlada i es manté amb xifres baixes.©2019 Ajuntament del Vendrell