06 29 cloenda taller llengua cultura 01 webEl passat divendres 29 de juny al matí es dur a terme l’acte de cloenda del Taller de Llengua i cultura catalanes de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, adreçat a persones estrangeres immigrades dins del marc d’acció de primera acollida.
Amb aquest acte es va voler fer un reconeixement a la tasca acadèmica duta a terme durant el curs, mitjançant el lliurament dels diplomes de reconeixement a 117 alumnes dels 162 matriculats enguany.

Els cursos de català i d’alfabetització tenen com a finalitat la formació de les persones immigrades que viuen al Vendrell per tal de fomentar la seva independència personal i la participació activa a la vida social de la ciutat.

A més, com ja s’ha anat fent al llarg d’aquests anys, durant aquest curs acadèmic s’han realitzat tres noves edicions del Certificat de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, Mòdul C, en les que han participat 25 alumnes.
L’alumnat dels cursos van participar activament en la preparació i dinamització de la cloenda que es va dur a terme a la Sala polivalent de la Regidoria de Serveis Socials, encarregant-se del refrigeri, basat en receptes tradicionals dels seus països d’origen. Durant l’acte, es va fer entrega dels diplomes a cada alumne participant.

La Regidoria de Serveis Socials preveu mantenir l’oferta de cursos i places que s’ha ofert enguany per al proper curs. El període d’informació i de preinscripció començarà el proper mes de setembre.

Aquests tallers compten amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l’ajut del Fons Social Europeu.©2019 Ajuntament del Vendrell