06 04 20 aniversari EINAwAmb motiu de la X edició del Dia de l'Emprenedor, que tindrà lloc aquest dijous que ve dia 7 de juny a Vil·la Casals, s'ha volgut destacar les dues dècades d'existència de l’EINA de l'Ajuntament del Vendrell. Vint anys d'un projecte presidit per tres regidors de sensibilitats diferents, Joan M. Diu, Manu Hernández i Kenneth Martínez, però que han participat de les diferents fases d'un projecte d'abast no només municipal, sinó que ha estès els seus serveis a la totalitat de la comarca del Baix Penedès i fins i tot a d'altres poblacions.

Creació, consolidació i expansió: tres fases que corresponen a diferents moments de la història econòmica recent del Vendrell que han obligat a adaptar els serveis prestats des de l’Eina a les variants realitats i demandes de cada moment.

Com a mostra d'aquesta realitat canviant que representa el projecte, el regidor actual i els dos exregidors de l'àrea d'Ocupació han volgut reunir-se per posar de manifest els diferents requeriments personals, socials i laborals als que l’EINA ha hagut de donar resposta al llarg d’aquest temps.

A la roda de premsa duta a terme ahir, Joan M. Diu, Manu Hernández i Kenneth Martínez, han deixat constància de la importància i la transcendental feina duta a terme per l’EINA, així com dels nous reptes de futur. La trobada va finalitzar amb les espelmes de rigor bufades per tots tres regidors.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48