Retall CampuswA partir d’avui dilluns 4 de juny s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’aquest estiu 2018, organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquests es duran a terme del 2 al 30 de juliol a la piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports. Els cursets estan organitzats per quinzenes i s’ofereixen per a infants i també per a adults. Les inscripcions es poden fer a la mateixa piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports.
D’altra banda, avui dia 4 s’obren també també les inscripcions per al Campus multiesport d’estiu 2018, que organitza la regidoria d’Esports del 25 de juny al 7 de setembre. Aquest s’ofereix per a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys i té com a objectiu principal que infants del Vendrell puguin gaudir durant les seves vacances escolars de l’esport, vist sempre des d’un vessant lúdic i formatiu.

La programació de les activitats es dissenya en 5 torns en els quals es treballaran, mitjançant el joc, la tècnica i la tàctica de diferents esports. El treball específic de cadascun dels esports es combinarà, en les franges d’edat més petites, amb activitats psicomotrius, tallers de manualitats vinculats als hàbits saludables i valors implícits a l’esport. D’altra banda, tots els grups realitzaran dues sortides per torn: una per l’entorn proper i una altra en la qual els nens i nenes tinguin la possibilitat d’iniciar-se en esports alternatius com la vela, l’escalada, etc.

Totes les activitats es desenvoluparan en l’ampli ventall d’instal·lacions esportives de les quals disposem al nostre municipi: pavelló municipal, pista d’atletisme, pistes de pàdel, pistes de tennis, piscina...
Les inscripcions per al Campus Multiesport s’han de fer al Consell Esportiu del Baix Penedès, ubicat a la Carretera de Sant Vicenç, 71. Les places són limitades.

 

Més info: https://www.facebook.com/vendrellesports/

 



©2019 Ajuntament del Vendrell