05 30 cap webEl CAP del Vendrell obre els caps de setmana i festius i el Consultori de Coma-ruga ampliarà horaris a partir del 25 de juny.
La Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla incrementa aquest mes de juny el servei d'atenció continuada a la ciutadania a l'Àrea Bàsica de Salut del Vendrell, integrada pel CAP del Vendrell i pel Consultori Mèdic de Coma-ruga. A partir del dissabte 2 de juny el CAP del Vendrell romandrà obert tots els caps de setmana i festius en horari de 9 h a 21 h, tot complementant el servei de 8 h a 21 h que al llarg de l'any cobreix de dilluns a divendres. El Consultori de Coma-ruga, que en l'actualitat obre cinc matins i tres tardes de dilluns a divendres, ampliarà el seu servei a partir del dilluns dia 25 de juny i fins al 10 de setembre tot obrint de dilluns a divendres en horari de 8 h a 21 h.
 
L'Àrea Bàsica de Salut del Vendrell té una població assignada de prop de 45.000 persones, xifra que s'incrementa de manera important en època vacacional per l'efecte de l'activitat turística a la comarca del Baix Penedès. L'ampliació del servei a l'ABS acosta a la ciutadania vendrellenca un punt atenció diari a per donar resposta a la demanda assistencial espontània i urgent dins de l'àmbit de l'atenció primària, tot deixant els casos més greus o complexos per al servei d'urgències de l'Hospital del Vendrell, on l'activitat és especialment intensa sobretot durant els mesos d'estiu. Aquesta ampliació d'horaris a l'ABS del Vendrell va ser testada la passada Setmana Santa amb un alt grau de satisfacció entre la ciutadania i una activitat assistencial considerable que va contribuir a la reducció de la pressió assistencial a les urgències hospitalàries de la comarca.
 
CAP del Vendrell
De dilluns a divendres: de 8 h a 21 h
Cap de Setmana: de 9 h a 21 h
 
Consultori de Coma-ruga
De dilluns a divendres de 8 h a 21 h

(del 25/06/2018 al 10/09/2018)

 ©2019 Ajuntament del Vendrell