L'equip femení de l'escola Àngel Guimerà es proclama campió del Campionat d’Espanya del Cruyff Court

 

04 23 escola angel guimera webL’equip masculí de l’escola Àngels Garriga va quedar subcampió.

 

La jornada va començar a les 9 del matí a Igualada amb un sol de justícia que no feia preveure l'aiguat que cauria sobre els/les esportistes i aficionats per la tarda.

 

L’equip masculí del Vendrell estava al grup B per a la classificació de quarts de final. Es van enfrontar amb el Vilanova, el Palencia i A Coruña. Als dos primers els van guanyar 3-0 i 2-0 respectivament, i van perdre l’últim partit contra A Coruña 0-1. Van passar a quarts com a primers de grup i es van enfrontar a quarts amb l’equip del Mollerussa. Van guanyar-los 3-0 i a semifinals es van trobar amb l’equip del Puerto de Sta. Maria. També els van guanyar 3-1 i van arribar a la final contra A Coruña. Va ser una final molt disputada. L’equip de A Coruña es va avançar en el marcador i els vendrellencs no van poder remuntar el partit (0-1). Van quedar subcampions d’Espanya.

Entre els diferents premis i reconeixements, la Fundació Cruyff va fer el seu equip ideal masculí i femení. El nen escollit del Vendrell va ser en Nico P.

L'equip femení de l'escola Àngel Guimerà estava al grup B a la fase de classificació de quarts. Es va enfrontar al Vilanova al que va guanyar per 4-1, va empatar contra el Palència 0-0 i va guanyar a l'equip de A Coruña per a 2-1, quedant primeres de grup.

A quarts, es van enfrontar a les jugadores del Mollerussa i les van guanyar 3-1. A semifinals es van enfrontar al Barcelona. Van empatar a 0 i a la tanda de penals van guanyar 2-0, classificant-se per a la final contra el Igualada. La final va ser molt disputada, però gràcies a un gol de porteria a porteria de la Maura (1-0), l'equip femení de l'escola Àngel Guimerà es va proclamar campiones nacionals del torneig.

L'Ariadna Nin va ser escollida a l'equip ideal femení del torneig.

Com cada any l’organització va donar un premi a la millor afició i no van dubtar en donar-li a l’afició del Vendrell que van estar animant tot el dia als seus equips.

Cal destacar que el Vendrell és el poble amb més finalistes i guanyadors d’aquest torneig Cruyff Court.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell