04 11 Cartell Maig Juny 2018wDurant el passat hivern, la Biblioteca Pública Terra Baixa va posar en marxa una prova pilot per oferir el servei de sales d’estudi els caps de setmana durant l’època d’exàmens. La iniciativa va rebre una gran resposta, amb una assistència global de més de 500 usuaris durant les més de gairebé 60 hores de servei. Per això, la Biblioteca tornarà a oferir el mateix servei durant els mesos de maig i juny per preparar els propers exàmens de final de curs.

Serà un total de set caps de setmana: quatre de maig i tres de juny, finalitzant aquest període abans de Sant Joan. En concret, els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de maig, i 3, 10 i 17 de juny, i els diumenges 6, 13, 20 i 27 de maig, i 4, 11 i 18 de juny.

Per a fer-ho, es tornaran a habilitar dues sales: les corresponents als nivells 2 (Sala General) i 3 (Audiovisuals, Diaris i Revistes). Estarà disponible la connexió a la xarxa Wi-Fi, i els usuaris que ho desitgin també podran consultar els diaris del dia.

Durant aquests dies no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la Biblioteca.©2019 Ajuntament del Vendrell