02 01 Estudi taula comunitària URVwAquest dimarts 30 de gener, vuit estudiants de tercer curs del Grau d’Educació Social de la Universitat Rovira i Virgili , tutoritzades per la Dra. Barbara Biglia, que imparteix l’assignatura “Comunitat, Entorn Social i Acció Comunitària”, van presentar un estudi sobre el projecte comunitari que s’està duent a terme al Vendrell des de fa 3 anys.
Aquest estudi s’està elaborant en el marc d’un projecte d’Aprenentatge Servei i gràcies al conveni de col·laboració entre la URV i la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, responsable de la Taula Comunitària.
L’objectiu del treball ha estat fer una primera diagnosi i analitzar què fa i com funciona la Taula Comunitària, quin impacte ha tingut en les entitats i en el barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas, i quines propostes es podrien emprendre per millorar la tasca que promou la taula.

La següent fase del treball, que es durà a terme fins al mes de juny, consistirà en estudiar la viabilitat d’aquestes propostes i mirar d’engegar-ne algunes que permetin continuar millorant la convivència i la cohesió social al barri de Ca l’Escori i els Pisos Planas.



©2019 Ajuntament del Vendrell