11 08 taller practiques restauratives salawLa Regidoria de Serveis Socials organitza les II Jornades de Pràctiques Restauratives adreçades a tècnics i professionals que fan atenció a les persones en diversos àmbits (ensenyament, seguretat ciutadana, mediació...). Aquestes jornades donen continuïtat als tallers que es van dur a terme l’any passat, amb gran èxit de participació, i en els què es van treballar els fonaments de l’enfocament restauratiu a l’hora de crear comunitat i treballar en la resolució de conflictes.

Els tallers que es proposen enguany tenen un caire més pràctic, i per això s’hi proposa generar espais de treball per poder practicar, debatre i reflexionar sobre com gestionar els casos de manera restaurativa, pensar sobre quines eines i competències s’han de posar en pràctica i com es poden utilitzar.

Les trobades de treball es faran a la Sala polivalent de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell en les següents dates: el dijous 30 de novembre, de 9.30h a 14.30h i el dimarts 12 de desembre, de 9.30h a 14.30h. La proposta de treball es basarà en abordar casos que coneguin o hagin viscut els propis professionals assistents, per plantejar com es treballaria des de la mirada restaurativa.

La justícia restaurativa és un model de resolució de conflictes que cerca entendre i millorar les relacions humanes, ajudant a enfortir les comunitats i a fer del conflicte una oportunitat real de millora de les relacions i de les necessitats de tothom.

La docent d’aquests tallers serà Mònica Albertí, formadora i experta en pràctiques restauratives.

 

Per a més informació: Regidoria de Serveis Socials, tel. 977 16 64 16; elvendrellcomunitari@gmail.com



©2019 Ajuntament del Vendrell