11 02 talent femení grup webAvui a la tarda, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha fet una recepció a dues vendrellenques guardonades amb els Premis Talent Femení 2017, Pepi Mercadé i Jerusalem Torra.

 

A l'acte també hi han asssitit:
-Susanna Villagrasa, presidenta del Talent Femení
-Lidia Rodríguez, representant de Talent Femení al Baix Penedès
-Jerusalem Torra, premiada del Vendrell
-Pepi Mercader, premiada del Vendrell
-Kenneth Martínez, regidor de Promoció Econòmica
-Ferran Trillas, regidor d’Emprenedoria

 

L’Associació Talent Femení té com a objectiu principal potenciar la figura de la dona al món empresarial i laboral, eliminant barreres d’accés i enriquint la societat amb el talent femení que li és propi. Busca impulsar el lideratge femení, el qual encara és insuficient a dia d’avui.

Els premis Talent Femení tenen com a objectiu reconèixer el talent de dones empresàries,directives i /o líders de projectes dels nostres territoris i en l’àmbit internacional.

-Talent Femení va celebrar el 20 d’octubre la segona edició dels premis. L’acte es va fer a la finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, amb l’assistència de 120 empresàries de les comarques de l’Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

De les premiades hi ha dues vendrellenques:

Jerusalem Torra, gerent del Centre de Dia Marinada (aquest centre està a Roda de Berà), va obtenir el d’empresa socialment compromesa amb la Gent Gran. També té una empresa de servei a domicili que dóna servei a tota la comarca del Baix Penedès. És una empresa vinculada a la Generalitat. I totes les dones que treballen en aquesta empesa tenen més de 50 anys.

Pepi Mercadé, va rebre el guardó a la trajectòria empresarial. Pepi Mercader va inaugurar la seva immobiliària fa 22 anys, convertint-se en un referent del sector de la comarca del Baix Penedès per la seva professionalitat i tracte proper amb els clients. Durant els anys més durs de la crisi econòmica es va especialitzar a portar grans superfícies comercials. Fruit d’aquest èxit es van crear 300 llocs de treball directes al Vendrell. També va ser presidenta del CIT, càrrec que va ocupar 4 anys, sent la primera dona presidenta de l’associació en 60 anys d’història. Aquest càrrec li va permetre ajudar a desenvolupar el comerç de la vila.   

L'alcalde ha descatat que amb aquest acte a l'Ajuntament es dóna visibilitat i es fa un reconeixement a la tasca d'un conjunt de dones en la seva activitat empresarial, en un món que encara és excessivament masculí. També ha fet un agraïment a l'Associació Talent Femení per la seva dedicació a potenciar la figura de la dona en el món empresarial i laboral.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell