09 20 Foto Benvingut Socias webEl proper dilluns 25 de setembre, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16), tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La vida i l’obra del músic vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)”.

 

Es tracta de la primera exposició dedicada a Benvingut Socias, destacat concertista, professor de piano, organista i compositor, en la qual es fa una aproximació a la seva figura des de diferents vessants: la formació musical, l’activitat docent, les actuacions al Vendrell i a Barcelona, les gires artístiques per Europa i Amèrica del Nord, les seves amistats, la seva vida a la finca la Plana del Vendrell i les seves relacions amb concertistes d’arreu.

 

Hi ha programades visites guiades els dies 27 de setembre i 4 d’octubre, a les 17.30 h, i 8 d’octubre, a les 11 h (reserves al tel. 977667396 i al c/e acbaixpenedes.cultura@gencat.cat).

L’organització de l’exposició, a càrrec de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, els Amics de l’Orgue i el Grup Pessebrista del Vendrell, compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 d’octubre, de dilluns a dissabte de 18 h a 20 h, i els diumenges s’11 a 13 h.

 

Imatge: Retrat de Benvingut Socias Mercadé, 1910. Fotografia Aimé Dupont. Nova York. Arxiu Comarcal del Baix Penedès. Col. Ferran Romeu Castellví.

Cartell

Postal

 

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48