09 13 rp valoracio top manta estiu webDes de la Regidoria de Governació es fa una valoració positiva sobre el control del top manta aquest passat estiu.

 

Amb el treball coordinat amb Mossos d'Esquadra, la campanya de conscienciació de no comprar al top manta i la presència de vigilants de seguretat privada, s'ha aconseguit reduir a la meitat la presència de manters al passeig Marítim de Coma-ruga. Si l'any passat, en hores punta, se'n comptabilitzaven entre 50 i 60, aquest any s'ha passat a uns 20 o 30.

 

En referència a la vigilància privada, el regidor de Governació, Rafel Gosalvez, ha explicat que "en cap moment no s'ha volgut substituir la tasca de la Policia Municipal. Ha estat una eina més que ens ha ajudat a combatre el top manta".

Aquesta vigilància privada al top manta, com a prova pilot, ha estat en servei tot el mes d'agost i fins al 10 de setembre, s'han destinat quatre persones en torn de tarda-nit i el cost ha estat de 13.000 euros. 

En la propera Junta Local de Seguretat es valorarà la continuïtat d'aquest servei per a l'estiu de l'any que ve.©2019 Ajuntament del Vendrell