07 06 rp summer cup futbol sala webAvui, al matí, a l’Ajuntament del Vendrell, s’ha fet la roda de premsa de presentació del torneig de futbol sala Summer Cup Vendrell 2017, a càrrec del regidor d’Esports, Ferran Trillas, i els seus impulsors, Jordi Graell i Jaume Mañé.

La competició es disputarà entre el 15 i el 16 de juliol, a les instal·lacions de les escoles Àngels Garriga i Pau Casals i l'institut Andreu Nin del Vendrell, i va adreçat a persones a partir de 16 anys, siguin professionals o no, en equips d'entre set i deu jugadors.

 

El dissabte es jugaran els partits de grups (4 grups de 4 equips) i, a l’endemà, es disputaran els quarts de final amb els dos primers classificats de cada grup. Les semifinals i la final tindran lloc el diumenge, al Pavelló Municipal de l’avinguda del Camp d’Esports.

 

Les inscripcions, que ja es van obrir el passat 20 de juny, es poden realitzar fins al 12 de juliol, de manera presencial, a la paradeta informativa que l'organització tindrà a la plaça Nova del Vendrell el 8 de juliol, de 9 h a 13 h; a la botiga de material esportiu Goolmania, o a través del correu summercupvendrell@gmail.com, adjuntant el full d'inscripció disponible a http://summercupvendrell.blogspot.es/ i prèvia transferència bancària al número de compte indicat. El preu de les inscripcions és de 10 euros per persona.

Tant el regidor com els organitzadors han mostrat la satisfacció per haver pogut recuperar un torneig de futbol sala al Vendrell, que s’espera que sigui el primer de més edicions.

Cartell

Per a més informació:

http://summercupvendrell.blogspot.es/

summercupvendrell@gmail.com

Twitter @SummerVendrell

Facebook Summer Cup Vendrell 2017

Instagram summercupvendrell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell