03 24 TRIPTIC PLATGES I RUTES PORTADA webAhir es va presentar el programa "Platges i Rutes 365 dies".

Es tracta d'un projecte subvencionat que posa l'accent en l'emprenedoria territorial especialitzada, orientada al creixement i basada en la innovació, la tecnologia i els nous models de negoci des de les fortaleses dels territoris. Està impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement, a través de Catalunya Emprèn, i cofinançat pel Fons Social Europeu.

En aquest sentit, s'ha detectat una fortalesa territorial al Vendrell que té a veure amb el grau d'aprofitament de les platges i les rutes durant tot l'any, ja que l'enorme ocupació durant els mesos d'estiu esdevé en platges i rutes totalment buides de visitants durant la resta de l'any. Sumant les infinites possibilitats que proporciona la innovació i les noves tecnologies, ens trobem en un entorn immillorable per generar nous models de negoci.

 
L'objectiu és desenvolupar, individualement o en grup, idees de negoci que permetin explotar les platges i les rutes tot l'any i plasmar-les en respectius plans d'empresa que, una vegada finalitzat el programa, es trobin en disposició de d'executar-se, si els emprenedors ho consideren.
 
"Platges i Rutes 365 dies" va dirigit a qualsevol persona amb ganes d'emprendre, tingui una idea de negoci o no. Es proposen sessions de generació de idees. Es proporciona una formació específica i de qualitat en innovació, noves tecnologies, turisme i empresa, així com tutories individualitzades per a cada projecte emprenedor. També s'ofereix la possibilitat de "camp de proves", facilitant les necessitats que puguin tenir els participants alhora de testar la viabilitat tècnica de la seva idea.
 
El programa està 100% subvencionat i no té cap cost. A més, es proporcionen ajuts per l'allotjament per a aquells emprenedors que siguin de més lluny i necessitin hospedar-se a la zona durant la formació. Les places estan limitades a 31 persones.
 
 


©2019 Ajuntament del Vendrell