12 La Vella DixielandwLa Vella Dixieland, acompanyada del trompetista Josep M. Farràs, serà a l’Auditori Pau Casals aquest dissabte 25 de març, a les 20.30h, per presentar Clàssics 3, dins de la programació de Jazz a l’Auditori.

Després de trenta-set anys de la seva fundació, La Vella Dixieland es manté com una de les formacions més fidedignes i entusiastes del nostre país.

En aquesta nova proposta, Clàssics 3, ens presentarà la seva visió de temes clàssics d’autors consagrats del jazz. Música que es feia a principis del segle passat que, amb la creació de nous instruments, la descoberta de noves sonoritats i un especial joc rítmic, van marcar l’inici de la música moderna. Amb arranjaments propis, donaran la seva personal versió d’aquesta música intercalant autors com Louis Armstrong, Duke Ellington o Jelly Roll Morton amb d’altres no tan coneguts però interessants de redescobrir.

El septet habitual format per Pep Gol (trompeta), Pau Casares (clarinet i saxo tenor), Xavier Manau (trombó), Benoit Poinsot (saxo alt), Gerard Nieto (piano), Josemi Moraleda (contrabaix) i Pinyu Martí (bateria) convida a Josep Mª Farràs, l’històric trompetista de Terrassa, amb qui La Vella va gravar l’any 1995 el seu primer disc (Ragtime).

La Vella Dixieland ha enregistrat 8 Cd’s, ha fet més de 2.000 actuacions, ha col·laborat amb músics com LeRoy Jones, Big Mama, JM Farras, Kathy Autrey i ha participat en nombrosos festivals de jazz d’arreu del món.



©2019 Ajuntament del Vendrell