03 17 habitatges lloguer social webAquesta setmana s’ha signat la incorporació de quatre habitatges d’un particular a la Xarxa de Mediació de Lloguer Social gràcies a les gestions fetes per la Borsa d’Habitatge de l’Ajuntament del Vendrell.

L’alcalde, Martí Carnicer, ha explicat que “des de l’Ajuntament es treballa per facilitar l’accés a l’habitatge a aquelles persones i famílies que tenen més dificultat i, generalment, s’ha fet amb entitats bancàries, algunes de les quals ja han facilitat algun immoble per a lloguer social. I, ara, és un particular qui ens facilita uns habitatges a lloguer assequible per poder-los oferir als demandants de la Borsa d’Habitatge”.

La propietària, Maria Montserrat Sanabra, ha explicat que “es tracta de quatre habitatges que es troben en un mateix edifici del carrer de Sant Anna, que hem arreglat i que, conscients de les necessitats socials que hi ha, hem posat a disposició de l’Ajuntament per tal d’incorporar-los a la Xarxa de mediació per al lloguer social de l’Agència de l’habitatge de Catalunya”.

El regidor de Serveis Socials, Rafel Gosalvez, ha valorat positivament aquest gest d’un particular i fa una crida perquè “s’animin més a fer-ho”. Gosalvez també ha reiterat que “continuarem treballant amb les entitats bancàries i també amb particulars per poder disposar de més habitatges de lloguer social”.

El període del lloguer és de tres anys, renovables, i les condicions econòmiques s’adaptaran a la situació de cada cas



©2019 Ajuntament del Vendrell