Conferencia173wAhir a la tarda, a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, va pronunciar la conferència anual sobre l’estat de la ciutat, sota el títol “2017: un any d’exigències i projectes”.

La xerrada s’emmarca en el cicle de compareixences dels principals alcaldes del Camp de Tarragona que cada any, excepte els d’eleccions municipals, organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Aquest any, en l’acte, es va donar continuïtat a la mecànica engegada el 2016. Després d’una breu exposició de l’alcalde, es va fer una entrevista in situ conduïda per la presidenta de la demarcació de Tarragona, Sara Sans, i tres periodistes col·legiats, que van formular qüestions d’interès sobre l'actualitat municipal.

Podeu llegir el text complet de la conferència en el següent enllaç: http://www.elvendrell.net/ajuntament/alcalde/conferencies

També la podeu escoltar on-line a través del web de RTV El Vendrell www.rtvelvendrell.cat .©2019 Ajuntament del Vendrell