12 20 GarbíwDes del dia 12 de desembre i fins el dia 21 de desembre s’està fent una plantada de plantes dunars a les Madrigueres amb la finalitat d’impulsar la recuperació de les dunes. Aquesta acció de millora de l’espai l’estan fent els alumnes de les escoles i dels instituts del Vendrell.

L’actuació consisteix en plantar diferents espècies de plantes, com son el lliri de mar, el gerani de mar o card marí, el llull de platja o el trèvol de platja, entre d’altres.

Aquestes plantes, pròpies dels sistemes dunars, ajuden a captar sorra, a fixar-la i alhora fan que les dunes es recuperin de forma mes ràpida.

Des de la Regidoria de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals es vol donar les gràcies als professors i als alumnes que estan participant d’aquesta acció de millora de les Madrigueres, ja que amb el seu esforç estan contribuint a millorar el nostre entorn.

 

Foto: Centre d'Educació Especial Garbí del Vendrell participant en l'acció de millora a les Madrigueres.©2019 Ajuntament del Vendrell