10 19 Setmana Gent Gran sortida2 webLa setmana passada es va celebrar l’onzena edició de la Setmana de la Gent Gran del Vendrell amb un acte programat cada dia.

Entre d’altres activitats, no hi van faltar l'excursió a la Papiola, i la sortida a Mont-roig i Reus amb autobús per conèixer més profundament els genis Joan Miró i Antoni Gaudí.

Dins del municipi, es va fer una visita guiada per la ruta Pau Casals i la celebració de les Noces d'Or, en la qual hi van prendre part les parelles de la vila que enguany complien 50 anys de matrimoni. En total, més de 300 persones van participar en els diferents actes durant tota la setmana. En aquest programa elaborat per la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell també hi va haver el toc solidari amb el quilo o litre d'aliments que s'havia d'aportar per acudir al ball de dissabte i a la caminada del dimarts.

En definitiva, va ser una setmana amb uns clars protagonistes i ja s’està treballant en l’edició de l’any que ve.  ©2019 Ajuntament del Vendrell