Es continua el projecte solidari amb la 30a Mitja Marató del Vendrell a favor del CEE Garbí

09 30 rp mitjaA la roda de premsa que ha tingut lloc aquesta setmana al CEE Garbí del Vendrell, hi han estat presents el regidor d’Esports, Ferran Trillas; el secretari del Club Runners El Vendrell, Sergi Calatayud; la directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño, i la presidenta de l’AMPA del CEE Garbí, Emma Anadon.

Enguany la 30a Mitja Marató del Vendrell tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre de 2016, des de les 9.30 h, a la Rambla del Vendrell.

El regidor d’Esports va obrir l’acte agraint als organitzadors, patrocinadors i col·laboradors per la seva implicació d’organitzar un esdeveniment d’aquestes magnituds on es necessita més de 100 voluntaris, sent un esdeveniment amb molts protagonistes diferents i amb caràcter popular, solidari, on es vol que sigui una festa popular on s’impliqui tot el poble i amb l’objectiu clar de recaptar el màxim de diners possibles per a poder dotar equipaments esportius a l’escola CEE Garbí.

Trillas ha recalcat que és una cursa organitzada pel poble, realitzada pel centre del poble i on els beneficis aniran a una escola del poble. També ha fet una crida a totes les entitats del municipi, tant esportives com culturals, per tal que tothom col·labori voluntàriament i es vegin identificades en un acte com aquest, per fer ambient i fer possible que sigui tot un éxit, aprofitant el privilegi històric, cultural i esportiu que té el Vendrell. Tanmateix, des de la Regidoria d’Esports s’està molt orgullós que un acte esportiu com aquest tingui un vessant solidari per ajudar a un centre com el CEE Garbí per la millora de les seves instal·lacions i seguir amb el projecte inciat l’any passat. A més, Trillas, va posar de relleu que, un any més, es comptarà amb la col·laboració del voluntariat dels JJMM Tarragona 2017 i la promoció d’aquest esdeveniment que tindrà lloc els propers mesos de juny i juliol.

Les inscripcions estan obertes fins al 18 d’octubre i s’han de fer on-line mitjançant la web: www.mitjadelvendrell.runnerselvendrell.cat o presencialment a la botiga Running Filipides. 

Més informació:  goo.gl/RHpQ22

 ©2019 Ajuntament del Vendrell