08 09 Cursa solidària RaAquest matí ha tingut lloc la presentació de la 2a Edició de la Cursa Femenina Solidària de Le Méridien Ra, amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Calafell, Maite González; el Director Tècnic de la prova, Jaume Serra i la directora de Màrqueting de l'Hotel Le Méridien Ra, Desirée Santos.

En la primera edició 70 dones van córrer la cursa per una bona causa i es van recaptar gairebé 1.000 €. Aquest any l'expectativa és arribar a més de 100 participants, i els diners recaptats es donaran de manera íntegra a la Fundació l'Espiga, una fundació de Vilafranca del Penedès que ajuda a persones amb discapacitat i les seves famílies. A més d'invertir en l'ampliació de la casa Graupera per poder albergar a més persones amb discapacitat psíquica, problemes de salut o mental.

Maite González, ha valorat que "Estem molt contents de l'acollida que va tenir en la primera edició i que sigui un esdeveniment conjunt entre una entitat privada i les institucions".

Per la seva banda, el Regidor d'Esports del Vendrell, Ferran Trillas, ha afirmat que "és un esdeveniment en el qual dos ajuntaments treballen junts per donar suport a una causa solidària, i esperem que sigui així per molt temps més. És un esdeveniment esportiu que anima els residents de la zona a participar en un entorn idíl·lic. Sent la platja un dels llocs més sol·licitats per a realitzar esdeveniments esportius ".

Jaume Serra, director tècnic de la prova, ha explicat que és una cursa solidària no competitiva adreçada a dones majors de 15 anys que podran escollir entre 5 i 10 km de distància. La sortida de les dues distàncies serà alhora a les 9h del matí des de l'Hotel Le Méridien Ra recorrent el passeig entre la platja de Sant Salvador (el Vendrell), Calafell i Segur de Calafell.

Les inscripcions ja estan obertes fins a l'1 de setembre a les 18h o fins a omplir les places. Es poden inscriure a través del web www.athleticevents.net, www.lemeridienra.cat/cursa-solidaria o si ho prefereixen de manera presencial a la recepció de l'hotel.

Totes les participants entraran en el sorteig d'increïbles estades en hotels de 5 estrelles de la cadena Starwood Hotels, que es realitzarà un cop finalitzada la cursa, entre altres premis.



©2019 Ajuntament del Vendrell