06-01 Gala solidàriawEl Teatre Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell acollirà el pròxim diumenge 12 de juny, a partir de les 18h, la II Gala Solidària de la Creu Roja, que té com a objectiu recollir fons pels kits nadons, que inclouen productes alimentaris i higiènics per als infants més petits, i que van destinats a les famílies més necessitades del municipi.

En col·laboració amb la Lira Vendrellenca, la Parròquia de Sant Salvador del Vendrell i l'Ajuntament del Vendrell, la Gala oferirà un espectacle familiar a un preu de 3 euros, que inclourà actuacions diverses en el marc d’una obra de teatre creada per a l’ocasió.

Des de la Creu Roja han apuntat que la primera gala, feta l’any passat, va ser un èxit de públic i de recaptació, amb 400 assistents i 1.640 euros recollits, i per això enguany s’ha decidit repetir el format.

Al llarg de la gala, presentada per Víctor Merencio, s'aniran integrant diverses actuacions d'entitats i persones que hi participen de forma desinteressada. Entre elles hi ha les seccions de Màgia, Taekwondo, el Grup de Teatre i el Cor mixt de la Lira, l'Esbart Vila del Vendrell, alumnes de l’EMMPAC, el Casal de la Creu Roja, Griselda Ramon, Àlex Jordi i Joan Güell, així com l’Escola de Ball Míriam Buitrago.

Des de la Creu Roja del Vendrell, la seva responsable, Assumpció Soler, ha explicat que cada any l’entitat reparteix uns de 800 kits nadó al municipi. Des de l’entitat esperen que la gent del Vendrell mostri, un cop més, el seu tarannà solidari i per això també s’ha previst que aquelles persones que vulguin col·laborar amb la iniciativa però no puguin assistir a la Gala, puguin comprar entrades per la Fila 0 al mateix preu de 3 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell