04-28 reunió xarxa santa tecla webAmb motiu de la jornada que tindrà lloc avui a la tarda sobre l’objectiu residu zero, i fent referència als nous reptes que vol assolir el Vendrell, ahir la regidora de Medi Ambient, Sostenibilitat i Serveis Ambientals, Eva Mata, va reunir-se amb representants de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla sobre la gestió de residus.

La van rebre Jordi Cañellas Alberich, gerent de la Xarxa i Serveis de Suport i adjunt a la direcció general, i Carles Pego Bové, director d’Hostaleria. En la reunió es va fer una presa de contacte inicial per poder començar a tenir dades dels diferents residus generats per grans productors com és el cas de l’Hospital del Vendrell.

La regidora va aprofitar l’ocasió per explicar la caracterització dels residus de la fracció resta del Vendrell, que es va dur a terme fa uns dies, i la presentació dels resultats es farà avui a la tarda, a la Sala polivalent del Portal del Pardo i de la Biblioteca Pública Terra Baixa, en la jornada sobre l’objectiu residu zero que començarà a partir de les 19 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell