Play energywwLes escoles Àngels Garriga i Marta Mata del Vendrell acolliran un taller sobre energia el proper dia 17 de març, que porta per títol "Play Energy" i que està organitzat per Endesa amb la col·laboració de la Regidoria d'Enllumenat i Eficiència Energètica.

El taller “PlayEnergy” pretén conscienciar als participants sobre el valor de l’electricitat i la necessitat de fer-ne un bon ús. El missatge és promoure entre els més joves una cultura energètica responsable i, per tant, d’eficiència energètica.

Els alumnes de tercer i quart de primària experimentaran què és l’energia, creant-la a través dels pedals d’una bicicleta o amb el procés de transformació en la placa solar d’un cotxe.

La finalitat d’aquestes activitats és observar el procés de generació d’energia i que els alumnes entenguin “la necessitat de fer-ne un ús racional i eficient”, per a la qual cosa també treballaran sobre una maqueta on els nens hauran de marcar els diferents electrodomèstics de la llar i la despesa energètica.

El taller PlayEnergy, proposa interessants novetats per a motivar cada vegada més als nens i nenes, tant a les seves escoles com a les seves cases i a conèixer els diferents temes del món de l’energia i la sostenibilitat.

Des de la Regidoria d'Enllumenat i Eficiència Energètica s'ha explicat que aquest taller representarà l’inici d’un seguit d’activitats que es duran a terme entre els escolars de la nostra vila al llarg d’aquest any.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell