Txi Kung2wLa regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell ha organitzat per aquest segon trimestre del 2016 noves edicions del curs d'entrenament de la memòria i del curs de txi-kung. Les inscripcions per participar-hi es poden fer del 29 de març al 4 d’abril.

El curs d’entrenament de l amemòria s'iniciarà el 5 d’abril. L’activitat es durà a terme en dues franges horàries: elsdimartsde9.30ha11h i d’11.30h a 13h, a l’Esplai del Tívoli, i té un preu de 33 euros. Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu, afavorint la comunicació i potenciant les relacions. El professorat que l’imparteix pertany a l’Associació Trèvol.

La segona proposta, el Curs de txi-kung, començarà el 6 i 7 d’abril, segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada dijous d'11 h a 12.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. La matrícula té un cost de 33 euros i la professora serà Lena Dahlgren.

El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina, que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l'Àrea de Gent Gran, ubicada al Centre cívic l’Estació (Av. Jaume Carner, 1). Les places són limitades.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48