03-09 rp actuacions policials3 webAvui, al migdia, a les dependències de la Policia Municipal, l'alcalde, Martí Carnicer; el regidor de Governació, Rafel Gosalvez, i l'inspector cap, Jordi Altarriba, han fet balanç sobre les darreres actuacions policials i gestions sobre pisos ocupats al Vendrell.
L'alcalde ha explicat que en poc temps s'han fet diverses operacions policials importants que han posat de relleu la bona coordinació entre els cossos policials, amb una dedicació d'esforços rellevants i després d'un treball d'investigació iniciat fa temps. Martí Carnicer també ha destacat la importància de la col·laboració ciutadana a l'hora d'aconseguir bons resultats en el desplegament dels diferents dispositus policials.
 
Pel que fa a les gestions sobre pisos ocupats, el regidor de Governació ha manifestat que fa temps que s'hi està treballant, però que no ha estat fins ara que els resultats s'han fet visibles. En total, s'han fet una quarantena d'actuacions que, malgrat les dificultats que hi ha a l'hora de gestionar-ho, al final se'ls ha pogut donar solució. En la majoria dels casos s'ha procedit al tapiat per evitar noves ocupacions. Sobre aquest tema, l'alcalde ha volgut deixar clar que sempre s'intenta separar i fer un tractament diferent sobre les ocupacions que són per necessitat social d'aquelles que es defineixen com a incíviques.   
 
En els documents següents es detallen les actuacions policials i les gestions sobre pisos ocupats al Vendrell:
 
 


©2019 Ajuntament del Vendrell