01-12 rp casa oficis webL’EINA del Vendrell engega una nova edició del programa Casa d’Oficis dedicat a l'especialitat d'Imatge i so i en el qual adreçada a vuit joves d’entre 16 i 24 anys, que hagin finalitzat l’ESO, però que no continuen cap estudi reglat.

El programa, amb una durada de dotze mesos, representa la continuïtat d'altres edicions anteriors i té com a objectiu possibilitar la incorporació al mercat laboral de joves amb una formació limitada a estudis de secundària. La voluntat del projecte és facilitar als joves participants coneixements tècnics i pràctics sobre les matèries d'imatge i so, amb la doble finalitat de millorar la seva ocupabilitat i estimular-los per a la continuació d'estudis reglats en cicles formatius específics.

La formació teòrica s'acompanya en tot moment d'activitats pràctiques, en les quals els alumnes elaboren continguts i material audiovisual referent a diferents activitats dutes a terme a L’EINA, així com de produccions pròpies.

El programa Casa d'Oficis està cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament del Vendrell.

Aquesta setmana, en la presentació d’aquesta nova edició també va tenir lloc la cloenda de l’anterior Casa d’Oficis amb el lliurament de diplomes.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48