11-09 04-Les princeses també es tiren pets 250Aquest proper diumenge 15 de novembre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG) proposa un dels grans èxits de teatre familiar d’aquesta temporada i que porta per nom Les princeses també es tiren pets, del Replà Produccions.

Aquesta obra ens explica la història de la Reina del Mirall, la qual s’assabenta que existeix un llibre, amagat al país de les princeses, on hi ha escrits tots els secrets de les princeses més famoses del món. Necessita trobar aquest llibre i fer saber al món que les princeses no són perfectes i que també tenen defectes. Aquesta serà la seva venjança: del disgust es tornaran lletges, molt lletges, i ella, per fi, serà la més bella del món.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell