08-27 27è Música a la Vila 1 250El dimecres 26 d’agost es va tancar la 27a edició del festival de música tradicional Música a la Vila del Vendrell amb la actuació de Carles Belda que va presentar el seu nou treball 24 Rumbes, acompanyat de Rafalito Salazar i Joanet de Mataró.

En el cartell d’enguany, han acompanyat a Carles Belda, Pep Gimeno “Botifarra” i Miquel Gil, dues de les veus més importants del panorama musical valencià, que van iniciar el festival amb el seu nou espectacle NUS; Eliseo Parra acompanyat de Xavi Lozano i Josete Ordóñez, que va presentar el seu nou treball El Man Sur, i el grup valencià Mox, guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2014. A més, i tal com es porta fent en les últimes edicions, hi va haver un espectacle familiar a càrrec del multi-instrumentista Xavi Lozano.

Un any més s’ha constatat la consolidació de Música a la Vila com un dels grans festivals de música tradicional de Catalunya, que omple la plaça del Tívoli del Vendrell totes les nits dels dimecres d’agost, amb una molt bona acollida i acceptació, i que enguany ha superat amb escreix els 2.000 espectadors.

Des de la Regidoria de Cultura es vol agrair la implicació, esforç i dedicació de la comissió artística, patrocinadors i col·laboradors, i al públic assistent per ajudar a fer més gran el festival Música a la Vila.©2019 Ajuntament del Vendrell