08-07 Campanya TancatwEl grup de comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual ha iniciat la quarta campanya comercial amb el lema “Dóna vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris. La campanya va començar aquest passat 1 de juliol i finalitzarà el 25 d’aquest mes.

 

Les persones que comprin als 90 comerços adherits a la campanya hauran d’escriure les seves dades en una butlleta que li facilitarà el comerç i que haurà de dipositar en una urna al mateix establiment on hagin realitzat la compra. Tots els comerços participants estan identificats amb el cartell de la campanya.

 

El premi consisteix en diversos lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pels comerços i establiments adherits. L’exposició dels lots es podrà veure a partir d’aquest dijous a l’aparador de la botiga JES-POL (av. Baix Penedès, 53).

 

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i promocionar el comerç de proximitat. L’Ajuntament dóna suport a la campanya en la logística de l’organització, assumint el cost de les butlletes i els cartells, i en la cessió de les urnes, que són les mateixes que es van usar per a la campanya al nucli antic, les quals ja es van dissenyar per ser reutilitzades en més campanyes.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell