06-16 escola marta mata 2013wL’Ajuntament reclama una solució definitiva a aquestes afectacions

Aquesta nit, la forta tempesta d’aigua caiguda al Vendrell (50 mm acumulats en aproximadament una hora) ha provocat la inundació d’una part de l’escola Marta Mata.

La zona de les aules d’infantil no s’ha vist afectada i els alumnes de P3, P4 i P5 han pogut fer classe amb normalitat. En canvi, les aules de primària i el vestíbul sí que s'han vist afectats i, durant el matí, la brigada de neteja ha treballat intensament per treure’n l’aigua i condicionar-ne les aules. Els alumnes de primària s’han ubicat durant unes hores provisionalment al pavelló del Patronat Municipal d’Esports (davant de l’escola Marta Mata) i, a mig matí, han tornat a l’escola per reprendre les classes amb normalitat.

L’Ajuntament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’empresa constructora TEYCO s’han reunit a l’escola aquest matí. En la trobada, l’Ajuntament ha traslladat el seu malestar per la situació, que s’ha repetit en alguna altra ocasió, i ha exigit una solució definitiva. Des del consistori es considera que, tot i que és cert que la tempesta d’aquesta nit ha estat molt violenta, és inacceptable que, cada vegada que es produeixin inclemències fortes, l’edifici escolar pateixi entrades d’aigua.

 

Foto: Arxiu 2013©2019 Ajuntament del Vendrell