05-28 CantàniaEls propers 10 i 11 de juny arriba la sisena edició del Cantània, amb l’obra Al Bell mig de la terra, de Xavier Pagès i Carlota Subirós. Fa més de 25 anys que es van començar les cantates i aquestes segueixen creixent any rere any amb l’objectiu de col·laborar amb l’educació musical de les escoles de qualsevol població que hi vulgui participar.

Aquest any, Cantània es farà 99 vegades a 18 ciutats i viles diferents: a Catalunya, a Barcelona (L’Auditori), Figueres, Granollers, Manresa, Mataró, el Vendrell, Olot, Sant Cugat del Vallès, Vic i Vilafranca del Penedès; fora de Catalunya: a Parla, Saragossa, Sevilla i Valladolid. A Alemanya: a Koblenz i Neustadt, i a Bèlgica: a Brussel·les. En total, cantaran l’obra més de 40.000 nens i nenes de més de 700 escoles de primària, tots ells amb ganes de mostrar tot allò que han après durant mesos de feina.

En la sisena edició del projecte Cantània al Vendrell es faran tres concerts, amb un total de 630 alumnes del Vendrell, Santa Oliva, l’Arboç, la Bisbal, la Joncosa del Montmell, Albinyana, Sant Jaume i Llorenç del Penedès. Els concerts seran el dimecres 10 de juny a les 16.30 h i el dijous 11 de juny a les 16.30 h i a les 19.30 h al Teatre Àngel Guimerà. Les entrades tenen un cost de 5 € i es podran comprar una hora abans de cada concert.



©2019 Ajuntament del Vendrell