elvendrell 2008 webA partir del proper dilluns 1 de juny es posarà en marxa la cinquena edició de la campanya de dinamització comercial del Pla de Barris, "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir". Al Vendrell, com a la resta dels 29 municipis on s'impulsa enguany aquesta iniciativa, comprar als comerços participants pot tenir premi.

 

Per participar en els sortejos només cal omplir les butlletes que es troben als establiments del nucli històric adherits i identificats amb el corresponent cartell. En total, es sortejaran 16 premis: 5 lots de 6 premis per conèixer Catalunya aportats pels 30 municipis organitzadors; 10 lots de productes i/o serveis cedits pels establiments adherits del Vendrell, i 1 premi per a un comerciant del nucli antic adherit, perquè, gràcies a la seva participació, aquesta campanya s'ha pogut tirar endavant.

Aquesta cinquena edició de la campanya "Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir" posa en evidència el creixement exponencial que ha tingut aquesta iniciativa, que ha anat augmentant en nombre de participants any rere any. Es tracta d'una campanya que ha anat creixent exponencialment i que aquest 2015 compta amb la participació de 30 municipis de Catalunya, enfront dels 23 de l'any passat; tots ells amb el tret comú d'estar adherits a la xarxa de Pla de Barris al nucli antic. De la comarca del Baix Penedès, també en prenen part Calafell i l'Arboç.

Un cop més, l'objectiu de la iniciativa comercial és doble: donar a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i aconseguir donar a conèixer els diferents territoris. I, una edició més, la campanya està liderada pel municipi del Vendrell, que promou i coordina el seu desenvolupament en els 30 municipis que hi participen. En concret, al Vendrell la campanya està organitzada per l'Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT). Així mateix, la campanya compta amb la col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i el suport del Consorci d'Artesania i Moda de Catalunya, PIMEC i la Confederació de Comerç de Catalunya.

Per a més informació: Oficina del Pla de Barris del Vendrell, tel. 977 10 94 94.



©2019 Ajuntament del Vendrell