05-15 Policia2wA partir del proper dilluns 18 de maig, la Policia Municipal del Vendrell tindrà presència en dues de les xarxes socials més populars: Facebook (Policia local del Vendrell) i Twitter (@plelvendrell). Aquests dos nous serveis tenen com a finalitat principal esdevenir un canal de comunicació per informar la ciutadania de diversos fets d’interès amb la màxima agilitat possible.

Així, a través d’aquests canals es farà arribar informació, com ara talls de carrers per motiu d’accidents, obres o activitats a la via pública, recorreguts de curses, campanyes específiques que dugui a terme la Policia, etc. Així mateix, des d’aquestes xarxes socials es reforçaran altres avisos i recomanacions que s’emetin des d’altres institucions, com ara els Mossos d’Esquadra o el CECAT.

D’altra banda, i amb la voluntat de donar a conèixer les funcions del cos de la Policia local a la ciutadania, properament s’emetrà un programa a Televisió El Vendrell en què, capítol a capítol, s’anirà explicant la tasca de les diferents unitats del cos: com s’organitzen, els serveis que ofereixen, els mitjans de què disposen, etc., una informació molt sovint desconeguda per la ciutadania.

En especial, des d’aquest espai de televisió es destacaran totes les tasques dutes a terme de forma proactiva, de caire preventiu, com ara els controls de trànsit i alcoholèmia, de velocitat, de sistemes de retenció, etc. També es farà incidència en la planificació estratègica, el disseny i l’execució de dispositius o en els dispositius coordinats amb altres cossos, entre altres. El programa també abordarà qüestions com ara la indisciplina viària, l’ordenança de convivència i civisme, els animals de companyia, els serveis a comerços... i s’oferiran consells de seguretat, entre altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell